3-bottle-triangle-w-app

OLAPLEX
Olaplex er et produkt som kan brukes under alle fargebehandlinger
– alt fra minicolorasjoner til bleking, fra striper til helfarger!

Ved f.eks. bleking og lysning brytes hårets disulfidbindinger opp. Det er dette som fører til at håret blir slitt. Det er her den vidunderlige Olaplex kommer til unsetning! Det den får til er at den kobler sammen igjen bindingene som brytes ned, og håret ditt vil virke betraktelig mye mindre slitt!
Olaplex er en salongbehandling som utføres i tre steg; enten som en kurbehandling eller som en
«add on treatment» til din fargebehandling.

De to første stegene utføres her i salongen. Del 1 blandes inn i fargen, eller lysningen, og beskytter disulfidbindingene som løses opp under en farging/lysningsbehandling. Del 2 påføres i vasken etter at fargen er skylt ut og har total virketid på 15 min. Del 3 er en kur man bruker hjemme for å ta vare på – og vedlikeholde resultatet.